Wanneer goed té goed is…

Tijdelijk volzet. Eerlijk gezegd ben ik dat blad meer dan beu. Ik moet het echter bij te veel herstelaanvragen regelmatig ophangen op de instroom van herstellingen te kanaliseren.

Ik doe alles alleen en er worden veelal technische mirakels van mij verwacht; dit wordt door veel klanten wel eens over het hoofd gezien. Om de werkdruk te spreiden, om u op normale dagen toch degelijk te woord te kunnen staan en om de hoogstaande kwaliteit van de herstellingen en montages te kunnen blijven garanderen heb ik beslist om vanaf juni 2021 op donderdag gesloten te blijven en achter gesloten deuren te werken.

Deze ingreep geeft me de ruimte om custom fietsmontages en delicate, technisch moeilijkere herstellingen efficiënter te plannen en uit te voeren.

Maggekik ou den nog iet komme vraugen?

Ja. Maar niet op donderdag, anders mist het zijn doel een beetje natuurlijk. Online reserveren zal niet langer mogelijk zijn op donderdag. Dinsdag, woensdag en vrijdag worden de normale drop-off en pick-up dagen. Zaterdag wordt voorbehouden voor maatbepaling, voet/pedaal correcties en overleg voor “op maat montages”.

En kannekik mijne vélo den nog gewoon binnensteken.

Afspraak wordt de norm. Voor elke herstelling dient een afspraak aangevraagd te worden hetzij telefonisch, hetzij via e-mail. Ter plaatste een afspraak maken kan eveneens. Contact via sociale media kan ik niet langer garanderen. Dit is te tijdrovend en vervaagd te veel de grens tussen professionele en persoonlijke communicatie. SMS en voicemail worden NIET langer beantwoord!

Allez jong, moette da nou zoe moeilijk mauken?

Moeilijker wordt het niet, wel integendeel, het wordt allemaal net duidelijker. Goede afspraken maken goede vrienden. Dankjewel voor het begrip en het grandioze vertrouwen!

Openingstijden

  • maandag: gesloten
  • dinsdag: 09:00h tot 18:00h
  • woensdag: 09:00h tot 18:00h
  • donderdag: gesloten
  • vrijdag: 09:00h tot 18:00h
  • zaterdag: 09:00h tot 13:00h (werkplaats gesloten)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *